четвер, 5 березня 2015 р.

«У сучасній бібліотеці читають навіть коти!»



    Любов до котів у всьому світі виявилася настільки великою, що їх господарі не змогли обійтися без спеціального свята для своїх улюбленців.
    1 березня в багатьох країнах світу відзначать Всесвітній день кота, який об’єднує мільйони господарів цих унікальних  тваринок.
    Колектив бібліотеки-філії №8, що на мікрорайоні «Шкільний», підготував та провів  День кота «У сучасній бібліотеці читають навіть коти!».
    Напередодні у бібліотеці була оформлена  креативна книжкова виставка-свято «Мій улюблений пухнастик, скільки він дарує щастя!».

    Протягом дня бібліотеку відвідали гості – наймолодші користувачі та були запрошені учні 2-3 класів загальноосвітнього навчального закладу №16. Вони  активно приймали  участь у вікторинах «Знавці котів», «Кіт-ерудит», де вони демонстрували  свої знання про «духовний світ» котів. Цікавими та веселими для присутніх були  ігри «Вгадай  мЯлодію» та «Як нявкають коти світу?».  Позитивний настрій отримали гості від перегляду смішного відео про котів.
    Діти жваво розповідали історії про своїх улюбленців, багато з них навіть намалювали їх . 

    Родзинкою свята був бібліотечний кіт Артур, який «читає» у книгарні майже шість років! Артур радо зустрічав гостей, вони в свою чергу пригощали його кошачими делікатесами.