пʼятницю, 24 червня 2016 р.

Конституція – паспорт держави



    
28 червня в Україні відзначають велике державне свято – День Конституції.
     24 червня, до відзначення цієї дати, колектив бібліотеки-філії №8  провів  з дітьми мікрорайону правовий орієнтир «До Конституції з повагою, до влади з надією».
      Бібліотекарі розповіли дітям про їх права в інформ-повідомленні «Знай свої права, дитино!», провели юридичну консультацію «Порушення прав казкових героїв», ознайомили з інформаційно-правовою книжковою викладкою «Конституція – оберіг держави», яка розкриває цінність основного Закону України.
     Діти зрозуміли, що Конституція у суспільному житті є головним оберегом державності і демократії, гарантом незалежності та соборності України.

середу, 15 червня 2016 р.

                       Літо на «Книжкових островах»
  
     Під такою назвою у бібліотеці-філії №8 був організований дитячий балаганчик, до якого завітали дітлахи з пришкільного табору ЗНЗ №16.
    Бібліотекарі підготували для юних гостей цікаву розважальну програму.
    Діти залюбки брали участь у ерудит-конкурсі «Почитаємо, пограємо, казки відгадаємо!», відповідали на запитання відео-вікторини «З якої казки герой?», складали літературні пазли, проявляючи логічне мислення, пам'ять і кмітливість.
    В балаганчику було весело, гамірно, гості вгадували пісні з улюблених мультфільмів, підспівували та танцювали, отримуючи океан задоволення.
    Найкмітливіші, найрозумніші,найактивніші отримали солодкі сюрпризи.

    Бібліотекарі звернути увагу  присутніх  на книгу, як альтернативу Інтернету та телевізору.

середу, 1 червня 2016 р.

Планета Дитинства
Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зростали здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Колектив бібліотеки-філії №8 підготував та провів для своїх юних користувачів святково розважально-ігрову програму «Планета Дитинства» присвячений Міжнародному дню захисту дітей.
Діти взяли участь у відео-вікторині «Канікули в Простоквашино», ерудит конкурсі, складання пазлів «Збери улюбленого героя»

Приємно, що юні гості отримали море задоволення і незабутніх відчуттів, присутні мали чудову нагоду перевірити свої знання, проявити ерудицію, кмітливість.
Всі гарно провели час, залишились задоволеними – як учасники, так і організатори. Було круто і весело!

Цей день – не тільки голосні та веселі свята для малечі, а й нагадування суспільству про необхідність поважати права дитини, що є необхідним для формування справедливого гуманного суспільства.