четвер, 24 квітня 2014 р.

День інформації "Жива душа природи промовляє"

    24 квітня 2014року  бібліотека-філія №8 для учнів ЗОШ №16  провела День інформації «Живої   природи душа промовляє»  з метою привернути увагу до проблем екології нашої планети, нагадати про екологічні катастрофи та дати можливість кожному замислитися над тим, що можна зробити для збереження тих щедрот, якими наділила нас природа.
    Напередодні у бібліотеці була оформлена книжкова виставка-роздум «Земля – це наша душа» та проведений огляд літератури «Природа – що залишимо нащадкам?»

     Протягом дня школярі відвідали низку цікавих заходів та прийняли участь у екологічній акції «Чисте довкілля» , яка проходила у бібліотеці.


 Тільки на Землі створені сприятливі умови для існування життя, та наскільки вона потребує дбайливого ставлення до себе – це і стало темою екологічного круїзу «Планета Земля – унікальна»
     Осмислити та усвідомити масштаб трагічних подій, розбудити почуття відповідальності перед наступним поколінням спонукала віртуальна подорож «Слід Чорнобиля» та трагічні факти «Чорнобиль: вчора і сьогодні».


   Діти жваво відповідали на питання еко-вікторини «Таємниці рідної природи» та відтворювали пластику та характер відомих тварин у грі-хвилинці «Зоопарк».
     Сподіваємось, що надана інформація допоможе підростаючому поколінню жити мрією майбутнього з добротою, надією, вірою, любов᾽ю до рідної землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар