пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Вечірка полум’яних сердець



         Найкращими подарунками на свято є солодощі та «валентинки» — символічні листівки у формі сердечок, які містять привітання та признання у коханні.
         Тож, в приміщенні бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному» мікрорайоні, у переддень Свята  закоханих, відбулася романтична вечірка «Очима ти сказав мені люблю».
В рамках заходу  були організовані ігри, вікторини, розваги. Всі охочі брали участь у майстер-класі «Сердечні подарунки»  з виготовлення головного символу свята  -  «валентинки». Запрошені проявили максимум фантазії,  творчого натхнення в інтерактивному конкурсі «А краще – просто напишу…»,  заповнивши виготовлені «валентинки» різними побажаннями.

Для створення амурного настрою бібліотекарі створили романтичний куточок-інсталяцію «Серця двох». Це трішки чудернацька «закохана пара» та література про кохання у вигляді серця.

         Емоційно-піднесена  святкова атмосфера , що панувала у залі під час заходу, продовжувалася і за чаюванням. Гості з захватом робили селфі на фоні «закоханої  пари» та переглядали книги з виставки.

Немає коментарів:

Дописати коментар