вівторок, 18 червня 2019 р.

З книгою канікули – сумувати ніколи!


Літо – найулюбленіша пора усіх дітей. Чимало мріють  про відпочинок біля моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст і місць. Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книги. Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!
Під час літніх канікул до бібліотеки користувачі приходять з друзями: ознайомитися з новинками літератури та рекомендаційними списками по шкільній програмі, обговорити прочитані книги, переглянути мультики, пограти в ігри.
Для корисного і веселого відпочинку в дні літніх канікул у бібліотеці-філії №8 сьогодні відбувся книжковий дайвінг «З книгою канікули – сумувати ніколи!», на який було запрошено школярів молодших класів. 
Бібліотекарі підготували для гостей інформхвилинки, літературні та логічні ігри «Місце зустрічі – острів Всезнайки» , «Сонце і я  – найкращі друзі»; вікторини «Знайди героя казки», «Всі гості до нас»; мультимедійні відео перегляди «Якщо ви не читали, ми йдемо до вас», інтернет–веселощі. 
Завдяки нашим заходам та екскурсіям діти переконалися, що в бібліотеці можна змістовно відпочити, розважитися та набути нові корисні знання.

Немає коментарів:

Дописати коментар