пʼятницю, 14 жовтня 2022 р.

За землю, за волю, за козацьку долю!

Сьогодні, в день Покрови, вся наша країна одночасно святкує і День українського козацтва, і День захисників  і захисниць України. Це прекрасна нагода згадати про сміливість і звитягу предків, які здобували незалежність та відстоювали свободу України. Також  висловити вдячність героям сьогодення – українським воїнам, які боронять Батьківщину від російського агресора.

Працівники бібліотеки – філії №8, що на «Шкільному» підготували та провели інтелект-змагання «За землю, за волю, за козацьку долю!», присвячені захисникам України.

У читальній залі відвідувачам була представлена книжкова виставка «Сила нескорених».

Перегляд літератури  «Козацькому роду нема переводу»  та інформ- хвилинка «Витоки українського козацтва» нагадали гостям про цікаві факти та події із життя козаків.

Бажаючі могли переглянути відеофільм «День захисників і захисниць України: історія свята»

        Онлайн вікторина про козаків допомогла перевірити свої знання з історії козацтва. Цікавим виявився конкурс «Вірю-не вірю», де учасникам потрібно було на питання відповідати «Так» чи «Ні».

Сьогодні твориться історія, учасниками якої є ми самі. Від усіх нас залежить, чи буде держава Україна. Але ми віримо своїм воїнам, віримо в перемогу над ворогом.

Слава Україні!  Героям Слава!

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар