четвер, 1 червня 2023 р.

Ми хочемо, щоб ваше літо було книгами зігріте

 

«Свято миру і дитинства —
Найсвітліше на планеті.
І усмішки ваші, діти,
Краще квітів всіх на світі».

Перший літній день розпочинається з чудового свята – Міжнародного дня захисту дітей. Свято, яке нагадує дорослим, що треба більше  піклуватися про дітей, уважніше ставитися до проблем маленької людини. Оскільки цей день співпадає з початком літніх канікул, то й хочеться створити особливу, радісну атмосферу для своїх маленьких користувачів.

Цього дня у нашій бібліотеці-філії №8, що на «Шкільному», відбувся караван розваг «Літо! Книга!Позитив». Працівники бібліотеки підготували велику розважальну програму.  Маленьких користувачів та гостей чекало чимало конкурсів та вікторин, у яких діти мали змогу перевірити свої знання та кмітливість. Також грали в пізнавальні ігри : «Лови помилку», «Хто скаже останнім», «З ким дружать казкові герої».  У читальному залі  була представлена книжкова виставка «Поділися своєю мрією». На якій експонувалися книжкові новинки, а також цікаві книги для літнього читання. На свіжому повітрі, біля бібліотеки,  діти із завзяттям  виготовляли флікери та патріотичні браслети, а любителі помалювати, з  задоволенням розмальовували героїв улюблених мультфільмів, казок та ігор.

Приємно, що діти отримали море задоволення та незабутніх вражень. Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар