четвер, 4 квітня 2013 р.

«Обери своє майбутнє» - День інформації


  Наша Україна - молода держава, але ми знаємо, що наш народ завжди славився самовідданою працею своїх людей: хліборобів, вчених, конструкторів, вчителів, лікарів, письменників. Звичайно говорять «Обрати професію - значить обрати життя». Вчені це формулюють так: щоб праця була творчою, необхідна відповідність покликання людини і даного виду робочої діяльності.
Бібліотека-філія №8 28 березня 2013 р. провела День інформації «Обери своє майбутнє», метою якого було підвищення рівня інформованості підлітків з питань профорієнтації, розширення їхніх знань про світ професій, ознайомлення з вимогами до людей відповідних спеціальностей та з умовами праці, висвітлення важливості та позитивних сторін «улюбленої роботи» допомога юнацтву у визначенні власної життєвої траєкторії з урахуванням професійних інтересів та природних здібностей.
Майбутні випускники змогли ознайомитися з професіями, які користуються попитом на ринку праці, дізнавшись про них більше на інформаційній сходинці «Професії XXI століття».
Допомогти розібратися у великому розмаїтті різних спеціальностей, знайти відповідь на запитання «Яку професію обрати? Куди піти вчитися? У чому найкраще себе проявити?» - присутні мали змогу із виступів фахівців цікавих професій нашого мікрорайону на Ярмарку «Познайомтесь з професією»
«Вибір професії за допомогою Інтернет» - година профорієнтації допоможе  зробити правильний вибір.
"Калейдоскоп  професій» - бесіди із слайдопоказом  відкрили юнакам багатогранний світ робітничих професій.
Отримані результати тестування «Пізнай себе» допомогли зорієнтуватися у виборі майбутньої професії.
Ми сподіваємось, що День інформації допоможе молоді, вступаючи в самостійне життя, визначитися з вибором професії.

Немає коментарів:

Дописати коментар