пʼятницю, 19 вересня 2014 р.

Пишаюся тобою, рідний краю

     Охайне тихе містечко з безліччю красивих відреставрованих будинків в стилі ар-нуво, чисті зелені вулиці, безліч парків, привітні люди... Адже місто - це не тільки будинки, а й люди, не тільки історія, а й сучасність, воно не тільките, що ми бачимо, а й те, що ми любимо у ньому.
     18 вересня бібліотека-філія №8 в гучній компанії маленьких читачів початкових класів ЗОШ №16 відсвяткували 75-річчя міста Кіровоград на свіжому повітрі.
      До Дня міста бібліотекарі провели історико-пізнавальну інформіну "Пишаюся тобою, рідний краю". Діти отримали міні-інформацію "Відкрий для себе рідне місто", де мали змогу ознайомитись з історією створення рідного краю.
      Учні взяли активну участь в краєзнавчій вікторині "Моє місто, мій Кіровоград". Запитання вікторини були цікавими, відповідаючи на них, діти дізналися багато нового про своє рідне місто.
      Бібліотекарі сподіваються, що збагатили скарбничку знань маленьких читачів з краєзнавства, а також сприяли формуванню у них почуття гордості за свою малу батьківщину, відповідальності за її подальшу долю, а також гордості і патріотизму.


Немає коментарів:

Дописати коментар