пʼятницю, 30 січня 2015 р.

«Згадати юність, що горіла в Крутах» - урок незвичайної історії


  29 січня річниця бою під Крутами - подія, яка набула для українського народу символічного значення. 97 років тому 300 українських юнаків пішли в безсмертя. Молоді герої показали приклад мужності, відданості і незборимості духу. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.
   Цього дня, вшановуючи подвиг юних захисників України в бою під Крутами в січні 1918 року колектив бібліотеки-філії №8 підготував та провів для учнів 2-3 класів  загальноосвітнього навчального закладу №16 урок незвичайної історії  «Згадати юність, що горіла в Крутах».
  Історична подорож в минуле  «Героїка трагедії Крут»  доступно ознайомила присутніх про ті особливі події, де юні хлопчаки не жаліли свого життя і йшли за ідею свого народу.
 Діти взяли активну учать у бліц-турнірі «Чи знаєш ти?». Відповідаючи на запитання вони згадали героїчні сторінки історії нашої Батьківщини.
  Бібліотекарі закликали юних бути патріотами, любити свою багатостраждальну матір-Україну. Сьогодні вона, як ніколи, потребує взаєморозуміння та миру.

Немає коментарів:

Дописати коментар