четвер, 10 травня 2018 р.

Україна в огні

Де була б ти сьогодні Європа,
Де була б ти, якби не вони ?
Календар невблаганно нагадує, що ось уже 73-й рік ми живемо пам`яттю про Другу Світову війну. У довічному боргу наше покоління  перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги.  Все менше їх залишається у життєвому строю. Вони пам'ятають ті страшні часи, хоч часто їм і не хочеться про них згадувати.
Працівники бібліотеки-філії № 8 провели відеофіксацію «Україна в огні» для шестикласників загальноосвітнього навчального закладу №16. Учні прослухали інформ-гід  «Україна  у Другій  Світовій  війні», про  мужність нашого народу, яка привела до довгоочікуваного  миру.
Гості декламували вірші, які приготували заздалегідь. Також переглянули відео «Друга світова війна. Ціна перемоги!», з яким перенеслися у ті страшні часи, та з уривків хроніки змогли побачити,  як все було насправді;  прослухали декілька пісень про війну: «Альоша», «Смуглянка», «День перемоги» та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час Другої світової війни.
         До уваги гостей  у бібліотеці була організована викладка літератури «Пам'ять заради майбутнього».  Діти із задоволенням переглянули  книги, а дехто,навіть, взяв додому почитати про події  1939-1945рр.
        
 Шана та слава Героям!!!
Вічна пам'ять загиблим!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар