пʼятниця, 23 жовтня 2020 р.

Літературні хіти бібліотеки

Ви полюбляєте фентезі? А може захоплюєтесь історичними романами? Чи вам сумно без справжнього детективу? Наша бібліотека-філія №8, що на «Шкільному» презентує бібліофлешбек «Літературні хіти бібліотеки», де до уваги користувачів представлені нові видання відомих українських письменників на різну тематику. Адже кожна нова книга в бібліотеці    подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Нова хвиля української літератури – яскрава, різножанрова, захоплююча.  Вона – дзеркало сьогодення, скарб для майбутніх поколінь.

Серед нових книг заслуговує уваги Володимир Лис – журналіст, драматург, володар численних відзнак конкурсу «Коронація слова», автор «Найкращі романи десятиліття». Новими романами «Помилка» та «З любов’ю до життя»  порадувала своїх прихильників Світлана Талан – письменниця у жанрі «реальні історії», які їй підказує саме життя.

Не залишили без уваги ми і наших юних читачів. До їхньої уваги представлені книги Захарченко Артема « 10 історій про хлопців», де розповідається про підліткове життя. У книзі використані фото з родинних архівів авторів. Повість Лідії Чарської «Записки маленької гімназистки» – захоплива і повчальна історія про дівчинку, на долю якої випали непрості випробування.

А найменшим нашим користувачам радимо почитати  Всеволода Нестайка «В країні сонячних зайчиків» – це книга, яка легко читається, має багато яскравих малюнків та вчить дітей бути добрими і ввічливими.

Запрошуємо всіх до нашої бібліотеки і сподіваємося, що кожен знайде для себе багато цікавої літератури. Надіємось, що нові книги сподобаються та принесуть емоційне задоволення нашим користувачам.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар