пʼятниця, 23 вересня 2022 р.

Легенда оперної сцени

 

Життя Соломії Крушельницької варте того, щоб про нього знімати художні фільми, телесеріали, писати романи та документальні розвідки.

Вона буласама гармонія... Винятково сильне і приємне для вуха сопрано, акторський талант, досконале виконавське мистецтво, краса фізична і духовна. Про неї знав весь світ.

До 150-річчя від дня народження видатної  української  співачки працівники бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному» провели літературно-музичний альянс «Соломія Крушельницька: шляхами тріумфів».

Книжкова виставка «Націю творять особистості» презентувала  матеріали про життя та творчість співачки.

 Бібліографічна пам’ятка «Легенда оперної сцени» познайомила читачів з інформаційними матеріалами  про талановиту українку, книгами  з наших фондів та  вебджерелами.

Інформ-досьє «Чарівна Баттерфляй»  ознайомило користувачів з цікавими фактами з життя Соломії Крушельницької.

Особливо зацікавлені особистістю відомої українки гості мали змогу передивитися відеофільм «Соломія Крушельницька. Талан і самотність»

Тож згадаємо і вшануємо українську оперну співачку та національну легенду, чий надзвичайний голос та неповторність акторського перевтілення підкорили серця мільйонів людей – від Львова до Варшави, від Одеси до Парижа, від Мілана, Неаполю до Каїра, Барселони, Лісабону та Буенос-Айреса.


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар