пʼятниця, 11 листопада 2022 р.

Майстерня флікерів

 Майстерню флікерів проведено в рамках проєкту Громадський хаб “Амбасадори безпеки”, що втілюється Агенцією сталого розвитку "Хмарочос" за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади #АмбасадориБезпеки

Через обстріли об’єктів енергетичної інфраструктури в Україні, вимикають вуличне освітлення. Тому в темну пору бути видимим необхідні кожному!

10 листопада працівники  бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному» провели майстер-клас з виготовлення світовідбивних флікерів на свіжому повітрі.

Всі учасники майстер-класу підійшли з великою відповідальністю до цього завдання, часу марно не гаяли і виготовили флікери  у вигляді  брилків. Діти робили собі, братикам або сестричкам, батькам та друзям подарунок у вигляді лапок, патріотичних сердець, ангелочків, осінніх листочків та відомого яблука «Apple».

Запрошуємо всіх бажаючих прийти до нашої книгозбірні на майстер-клас та власноруч зроби цікавий та красивий свідловідбивач, який буде приємно носити з собою кожний день!


 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар