пʼятниця, 3 березня 2023 р.

ВухоЛапоХвіст

В бібліотеці-філії №8, що на «Шкільному», проходила  кототерапія, в центрі  уваги  унікальні  створіння     Коти. 

Крашем дня стала кішка Маруся   весела, дружелюбна та грайлива! Вона є антидепресантом для нашого колективу та гостей. Цей найактивніший співробітник завжди створює позитивну атмосферу та піднімає настрій! Вона дійсно є об’єктом насолоди для душі! Маруся стала музою для проведення цього приємного заходу!

Милі пухнасті створіння споконвіку були символами тепла та затишку.  Хто має вдома кота чи кішку погодиться, що з цими тваринами не буває сумно. Про котів написано багато книг, їм присвячують поезію та картини.

Кішки - великі любителі трансформувати шкідливу енергію в нормальну! Домашня кішка є одним із найдосконаліших витворів природи! Пухнасті улюбленці знижують артеріальний тиск, рятують від мігрені, стимулюють загоєння травм. Вони знімають втому і стрес, допомагають при безсонні, ревматизмі.

Бібліотекар  розповіла  гостям про котів – персонажів книг. Вони  доволі часто виступають у ролі героїв художніх творів, а іноді навіть ведуть розповідь від себе особисто, дозволяючи автору лише записувати свої думки, і в результаті виходить книга.

Шанувальникам вусатих та хвостатих створінь було презентовано книжкову виставку «Муркотливі пухнастики»,  на якій  можна було знайти поради про те як утримувати тваринок , вислови відомих людей , художні твори  про представників славного котячого племені та яскраві ілюстрації  пухнастиків.

Відвідувачі бібліотеки  залюбки ділилися цікавими  та захопливими історіями про вибрики своїх чотирилапих улюбленців, показували фото  та відео з ними.  Наші юні користувачі переглянули кумедні  відеоролики  про котів.

Фелінотерапія навряд чи може повністю замінити використання ліків, але вона може бути корисним доповненням до звичайного лікування. Бажаєте мати вірного друга, а до того ж, пухнастого лікаря – візьміть у дім кошеня і не хворійте!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар