пʼятниця, 24 березня 2023 р.

Обираємо майбутнє разом

 

У бібліотеці-філії № 8, що на «Шкільному»,  черговий День бібліографії ми присвятили професійній орієнтації підлітків .

Щороку перед молоддю постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги зараз залежить багато в чому те, як складеться життя потім. Ось чому важливо вчасно поінформувати  школярів щодо сучасних потреб ринку праці та правил вибору професії.

Цього дня до уваги юних користувачів та гостей книгозбірні була представлена  книжкова виставка-порада «Правильний вибір професії – крок до успіху», яка презентувала  матеріали по профорієнтації, що розкривають секрети різних професій, рекомендують, в яких навчальних закладах  їх можна отримати.

Протягом дня бібліотекарі розповідали школярам про цікаві, необхідні, затребувані зараз в країні та світі професії . Також звертали увагу  відвідувачів на  відповідні сайти, на яких можна було знайти інформацію не лише про майбутні професії, але й про можливість виявити здібності та нахили до конкретної галузі. Бажаючі мали нагоду переглянути презентацію «Професії майбутнього»

Всі учасники заходу ознайомилися та отримали в подарунок  професійний навігатор  «Топ – 10 найбільш затребуваних професій».


 

        

Немає коментарів:

Дописати коментар