субота, 1 квітня 2023 р.

Поезії чарівні звуки…

                                                                

"Поезіяце завжди неповторність,

 якийсь безсмертний дотик до душі."

                                   Ліна Костенко

 

Навесні відбувається відродження, розквіт усього живого.  Весняне сонечко засвітило, зеленіють перші пагінці, пташині співи Ранкова роса…  Краплини дощу на сонці… Все це викликає у нас захоплення  і незвичні почуття. Так і поезія пробуджує людину, бо поезія це життя, а воно розквітає весною.

Для шанувальників поетичного слова працівники  бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному» розкрили свої фонди за допомогою книжкової виставки «Поетична весна», де представлені збірки відомих українських поетів, творчі доробки закордонних авторів. Презентацією виставки ми відкрили поетичний салон  «Поезії чарівні звуки…» , який зібрав тих, хто любить, розуміє, цінує поезію.

Присутні натхненно згадували вірші улюблених поетів про весну, жінку і звичайно ж про кохання і щастя. У салоні розглядались питання звідки з’являється у людини дивовижний дар, який спонукає звичайні слова звучати по-новому, від яких сильніше б’ється серце і захоплює подих та звідки в душі людини народжуються геніальні вірші.

Поезіяце музика душі. Вона входить в наше  життя з дитинства і залишається з нами назавжди. Кожний знаходить в ній щось своє, близьке і зрозуміле. Любімо поезію, відчуваймо її гармонію, дихаймо нею, аби змінювати світ на краще!


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар