вівторок, 26 вересня 2023 р.

Не сумуй!

 

Шукаєте, що почитати? Тоді вам до нашої бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному». Пропонуємо Вашій увазі роман «Не сумуй» Людмили Волок. Головна героїня Тіна переживає багато труднощів, які ламають її і наводять на думку про минуле. Але її велике кохання до Артема дає їй силу витримати всі життєві випробування. Хоча Тіна зіткнулася з розчаруванням в особистому житті та втратила роботу, вона не здається і продовжує шукати шлях до щастя. Допомагають їй у цьому найкращі подруги та Дмитро, який став надійною опорою для героїні.

Авторка передає читачеві всі емоції та почуття головної героїні, яка поступово знаходить своє місце у житті. Роман містить в собі елементи романтики та напруження, що робить його захоплюваним для читачів. Крім того, книга містить важливу думку про те, що кожна проблема є можливістю зрости та досягти успіху. Кінцівка роману залишає відчуття тепла та сподівання на краще, що робить книгу надзвичайно позитивною та відпочиваючою.

"Якби я був жінкою, то точно б читав романи Людмили Волок — іронічні, трохи пригодницькі, трохи божевільні і ду-у-уже романтичні... Ну, або такі ж писав би!" — Андрій Кокотюха.


 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар