середу, 10 січня 2024 р.

Кіровоградщина ювілейна

 Кіровоградщина  – одна з наймолодших областей України. Саме в серці  нашої  Батьківщини 10 січня 1939 р. була  створена  Кіровоградська область. За однією із версій географічний центр України розташований саме на наших степах.

Кіровоградщина багата не лише корисними копалинами, золотим зерном пшениці, чорним золотом соняхів…, а й працьовитими та талановитими людьми, які своєю працею, творчістю збагачують та прославляють рідний край.

Славу Кіровоградській землі здобувають талановиті танцюристи та спортсмени. Щирими словами оспівують красу Батьківщини майстри художнього слова. На широких ланах вирощують щедрий врожай хлібороби, в світлих класах навчають талановиту дітвору ерудовані педагоги.

 Вірні сини Кіровоградщини боронять  рідну землю від російських загарбників. Завдяки їх невтомній мужності та героїзму  ми можемо спокійно прокидатися у своїх домівках та бачити поряд найрідніших!

         Кіровоградщина сьогодні – це земля воїнів і волонтерів, хліборобів і шахтарів, машинобудівників і письменників, митців і спортсменів.

         Саме вони її багатство, гордість та майбутнє!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар