вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Бібліотека – інтермедійна платформа сучасності

Знову прийшло наше професійне свято – День бібліотек. Третій рік поспіль ми його відзначаємо у важкий та визначальний час для долі нашої держави.

Сьогодні у нашій бібліотеці-філії №8, що на «Шкільному», відбувся День відкритих дверей «Бібліотека – інтермедійна платформа сучасності». Всі бажаючі мали змогу записатися безкоштовно. Протягом дня бібліотекарі проводили екскурсії до книгозбірні «З книгою я відкриваю світ».

Неабиякі враження та емоції викликала у відвідувачів та гостей виставка «Книжковий дощ новинок», влаштована у читальному залі.

Юних користувачів чекали цікаві лабіринти для допитливих  під назвою «Скарбниця книжкових премудростей». А завдяки  асоціативній грі «Бібліотекар на хвилину», бажаючі спробували себе в ролі працівника абонемента.

Здійснивши віртуальну подорож сучасними бібліотеками світу, присутні ще раз переконалися, що стереотипні уявлення про бібліотекарів дуже застаріли. А для потенційних користувачів працівники приготували рекламну продукцію «Зустрінемось у бібліотеці».

 Родзинкою свята стала незвичайна фотозона «Патріотичні крила», де можна було зробити світлину на пам'ять.

Тож, День відкритих дверей у бібліотеці довів, що інтерес до бібліотечних закладів, до читання з року в рік зростає, бо «хто багато читає, той багато знає». А вірними друзями на світі залишаються саме КНИГИ.

У цей день ми також вітаємо усіх наших колег, що не шкодуючи сил і часу популяризують книгу людям у просторі і часі.

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар