суботу, 27 лютого 2016 р.

Емодзі – мова емоцій.


          А Ви отримували листа зі смайликами?
Веселі та сумні,  серйозні та саркастичні, сердиті та спантеличені. Дивовижні, лукаві та з грайливою посмішкою смайлики! Як правило значення смайлика сприймають однаково, неважливо якого ти віку, хто ти за національністю і якою мовою ти розмовляєш.
Мова «Емодзі» - відео-бесіда була представлена протягом дня користувачам Інтернет-пункту бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному» мікрорайоні.
Щоб навчитися розпізнавати значення смайликів, відвідувачам було запропоновано ознайомитися з історією «Емодзі» - мовою смайликів, переглянути відео-ролик «День народження смайлика» та презентацію «Смайли, смайли – це веселі картинки».
На сьогоднішній день люди більше часу приділяють спілкуванню в Інтернеті. Отже, виникла така необхідність передавати свої емоції та міміку за допомогою симпатичних значків, які і отримали назву - смайлики. Останнім часом ця «мова» стала дуже популярною серед користувачів Інтернету.
Причин для виникнення мови смайликів безліч, можливо, не вистачає слів для передачі емоцій або часу для написання слів. Використовувати їх можна, але в міру, не забувати свою рідну мову та знаходити час для живого, теплого спілкування!

Немає коментарів:

Дописати коментар