суботу, 13 лютого 2016 р.

Серця відкрийте для любові!



     14 лютого – одне з найбільш чудових свят – День Святого Валентина. Його святкують у всьому світі, це – свято всіх закоханих, свято кохання, а любов існує скрізь і всюди.
     З нагоди  цього дня члени жіночого клубу «Мальва» відвідали літературний салон «Любовні історії у світовій літературі та в житті», в який їх запросили бібліотекарі бібліотеки-філії №8, де змістовно та цікаво організували їх дозвілля.
     Увазі запрошених були запропоновані неймовірні історії кохання, бо любов – це почуття, про яке  писали  у всі віки, яке надихало на благородні вчинки. Тому багато великих поетів і письменників  присвятили цьому чудовому почуттю свої твори.
     В День Святого Валентина у салоні пригадали, як описували це почуття у творах майстри пера і спільно з ними мали чудову нагоду помандрувати країною Любові, поблукати вулицями великого Щастя.
     Відео-подорож «Мелодія сердець» зворушила емоції та розчулила гостей. Запрошені привітали бібліотеку зі святом, взявши участь у конкурсі «Я люблю бібліотеку». В свою чергу бібліотекарі пригости їх солодкими подарунками.
    У салоні панував гарний настрій та святкова атмосфера.


Немає коментарів:

Дописати коментар