пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

Мужність і відвага крізь віки.



14 жовтня в день Покрови вся наша держава одночасно святкує і День українського козацтва, і День захисника України. Це прекрасна нагода згадати про хоробрість і звитягу предків, які здобували та відстоювали свободу України. Також  висловити вдячність героям сьогодення – українським солдатам, які на сході боронять Батьківщину від російського агресора.
Напередодні свята бібліотека – філія №8, що на «Шкільному» підготувала та провела День інформації «Життя Україні – честь собі».
На захід були запрошені учні загально - навчального закладу №16 та користувачі бібліотеки.
У читальній залі відвідувачам була представлена книжкова виставка «Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра».
Огляд літератури  «Мужність і відвага крізь покоління»  та хвилинка історії «Витоки українського козацтва» нагадали гостям про цікаві факти та події   із життя козаків.
         Ерудит –лото «Козак – захисник  Вітчизни», конкурс «Козацька рада»
вікторина «Славні сини України» допомогли запрошеним закріпити знання та застосувати їх на практиці.  Цікавими виявилися завдання на кмітливість і уважність «Плутанина» і «Правильно чи ні?»
Після інтелектуальної частини заходу, розпочалася розважально – рухлива програма, в якій діти брали активну участь. Під час проведення «Втечі з полону» було весело та гамірно, а конкурс «Нагодувати пораненого» виявив найспритніших ласунів.
Всі гості отримали цікаву і, можливо, нову для себе інформацію та задоволення від конкурсів та ігор.

Немає коментарів:

Дописати коментар