четвер, 16 квітня 2020 р.

Реальні історії від Світлани Талан


Українська література багата на гарних письменників, серед цих талановитих ми хочемо згадати про найулюбленішого автора наших читачів.
                            Світлана Талан — українська письменниця. Пише романи в жанрі «реальних історій», які їй підказує життя. Усі її твори на гостросоціальну тематику. Незмінним лишається єдине: головна героїня її книжок — жінка-українка, вольова, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов: до чоловіка, до дітей, до батьківщини.
                   Її герої – люди, які поруч з нами. Іноді здається, що у них звичайне життя, а якщо придивитися пильніше, можна розгледіти багато цікавого.
Дебютний роман письменниці Коли ти поруч(2011) отримав нагороду Коронації слова та протягом року проданий тиражем 80 тисяч примірників.
Світлана володарка премії Пантелеймона Куліша (2019)
Роман “Ракурс” – це спроба подивитися очима двох героїв на одні й ті ж події 2014 року. У ньому невигадана розповідь про долі людей, про їхні надії і втрати, про силу волі та боротьбу, вічні пошуки істини й непереборне бажання жити. Це книга про найболісніше – про війну, яка проходить крізь серце.
Роман “Спокута” – інший. У ньому йдеться про те, що люди часто мають спокутувати гріхи своїх предків. Ця книга про сімейні зв’язки, складні взаємини, переплетіння доль, про надію на краще і силу любові.
Наша бібліотека підготувала бібліодайджест по творчості письменниці, щоб якомога більше користувачів познайомилися з цікавими книгами автора!
Письменниця говорить: «Писати для мене означає жити, дихати. Найчастіше я сідаю до роботи стомленою, пізно ввечері, але втома одразу ж кудись зникає. З кожною героїнею я проживаю її життя. Я залишаю їй частинку своєї душі, свого серця, але від цього не стаю біднішою, навпаки - багатію. І якщо та частинка доброти, щирості та любові, якими сповнені мої героїні, зроблять цей світ хоча б на крихту добрішим, я буду відчувати себе по-справжньому щасливою.».
Тож відчуйте себе щасливими читаючи твори Світлани Талан!



Немає коментарів:

Дописати коментар