пʼятниця, 1 липня 2022 р.

Читай, медитуй, кайфуй…

  У нашій бібліотеці завжди багато розумних, добрих і вірних друзів. І ці друзі – книги. Вони нас зустрічають у ранньому дитинстві і ведуть усе життя. Величезний світ – принадний і розмаїтний – рине до нас у кімнату зі сторінок улюблених книг.

З метою підвищення читацької активності наших юних користувачів, працівник абонемента підготувала виставку-інсталяцію «Читай, медитуй, кайфуй…». На полицях якої можна побачити енциклопедію для відважних дослідників «Небезпечна природа». Разом з медитуючим котом та його книгою «I can read with my eyes shut!» удосконалити свій англійський. Для любителів пригод пропонуємо книгу «Митькозавр із Юрківки», «В країні сонячних зайчиків» та інші твори Всеволода Нестайка. Також пропонуємо вашій увазі повчальне оповідання Євгена Гуцала «Сім’я дикої качки», ідеєю якого є засудження жорстокості, брехні, байдужості та возвеличення доброти, чуйності, милосердя.

А любителі фантастичних пригод  матимуть змогу поринути у зворушливу історію про справжню дружбу,  яку головний герой проносить крізь усе своє життя у книзі Кирила Поліщука «Дівчинка, яка на місяць літала на Місяць».

Отже, запрошуємо тебе, юний читач до нашої бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному». Можливо ця книжкова виставка допоможе тобі вигадувати та записувати власні історії. Бо немає в світі нічого кращого і захопливішого, аніж читати пригодницькі, фантастичні, казкові книжки!

 



Немає коментарів:

Дописати коментар