пʼятницю, 2 лютого 2024 р.

Smart Kids (розумні діти) читають комікси разом з нами!

Насправді кожна дитина любить читати. Потрібно лише знайти правильний підхід. Тобто, запропонувати дітям те, що цікаво. Один з варіантів – комікси.

Працівники нашої бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному» пропонують ознайомитися з добіркою популярних коміксів для дітей: «Коти-захисники», «Коти. Природа і піклування», «Собаки. Від хижака до захисника» та ін. Вони зможуть допомогти кожній дитині стати завзятим читачем-мандрівником у світі безмежних знань та неперевершених відкриттів. З кожною сторінкою дитина відкриватиме пізнавальні історії, наукові досягнення та захопливі пригоди супергероїв.

Особливу увагу хотілося б приділити коміксу про собаку-піротехніка «Пес Патрон і Шкарпетковий монстр», якого вже знають в Україні та світі. У книзі пес Патрон постає в образі рятівника світу. Головним антагоністом героя стає Шкарпетковий Монстр, якого вигнали зі своєї галактики. Він із посіпакою Відірваним Гудзиком вирішили захопити нашу планету. Хороброму Патрону потрібно видворити прибульця із Землі. А допомагатимуть йому друзі – Святе Каченя і робот Григорій. Подробиць порятунку не розкриваємо, адже, діти мають прочитати й дізнатися все самі.

Отже, хто любить комікси, поспішайте до нас. Вони чекають на Вас!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар