вівторок, 30 серпня 2022 р.

Омріяна віками Незалежність

     День Незалежності – це одне з найважливіших свят для українців. Але ми зустрічаємо цей день у різних місцях. Хтось - в окопах і бліндажах, у танках і БМП, на морі й у повітрі б’ється за незалежність на передовій. Хтось -  у дорозі, в авто, вантажівках і потягах, доправляючи необхідне тим, хто на передовій. А хтось - у смартфоні чи за комп’ютером. І теж б’ється за незалежність – збираючи кошти, щоб тим хто в дорозі, було що везти тим, хто на передовій.

     Наша бібліотека, що на «Шкільному»,  теж не залишилась осторонь і в такий день  провела  інформпанораму  «Омріяна віками Незалежність». Гостям та постійним відвідувачам нашої книгозбірні, бібліотекар пропонував ознайомитись з виставкою «З Днем Незалежності України!». На якій було представлено книги про історію незалежності, державну символіку та теперішні події.

     Діти виготовляли символічні прапорці з аплікаціями сердечок та квітів, плели браслети-фенічки з синіх та жовтих стрічок. Бажаючі брали патріотичні візитівки: «Моя Україна» та «Все буде Україна». Наймолодшим відвідувачам бібліотекарі дарували патріотичні медальки.

     То ж хай мир, спокій та щастя панують на нашій рідній землі. Ми маємо віру, надію і сподіваємося, що наші діти будуть берегти, любити і цінувати свою землю, вірно служити ідеалам миру і добра.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар