суботу, 9 березня 2024 р.

Єднаймо душі словом Кобзаря!

 Сьогодні ми відзначаємо 210 річницю від дня народження геніального українського поета Тараса Шевченка.

Тарас Шевченко - безумовно найвидатніша особистість в історії української культури, поет, який  крізь віки й понині торкається сердець багатьох людей, лишаючи в них вічний слід. Шевченко не мислив себе геніальним поетом і не очікував похвальних рецензій. Проте саме завдяки поетичній творчості він став найвідомішою людиною в історії України та символом нації. Він був патріотом, своїм словом допомагаючи українцям згадати славне минуле України та відродити надію на свою державність та незалежність.

В читальній залі бібліотеки-філії №8 розгорнуто книжкову виставку-вшанування «Єднаймо душі словом Кобзаря!», яка присвячена творам та життєвому шляху відомого  поета.

Бібліотекарі пропонують ознайомитися з творчістю талановитого  сина України, та бути патріотами своєї країни, яка зараз дуже цього потребує.

Щоб спонукати користувачів до перевірки своїх знань про життя та творчість Тараса Шевченка,  працівники бібліотеки – філії, підготували онлайн вікторину «Шевченко: відомий та невідомий»,  на яку можна перейти за посиланням:

https://learningapps.org/34312136


 

Немає коментарів:

Дописати коментар